Mostbet totalizator necə oynanılır?
-
CaLiFoRnIa2
Mostbet totalizator necə oynanılır?
Axşamınız xeyir dostlar mən mostbet-də totalizator bölməsini görmüşəm mostbet totalizator necə oynanılır qaydaları nədi hardan öyrənə bilərəm. Heç vaxt totalizator oynamamışam qorxuram pul uduzam deyə. Kim bilir qaydaları sadədi ya çətin. Bir də bu oyunda udmaq mümkündürmü yoxsa hamısı şans işidi. Təcrübəsi olan varsa öz məsləhətini versin zəhmət olmasa nədən başlayım harada dayanım. Adi mərclərdən nə fərqi var. Mənə məlumat verin.
Re: Mostbet totalizator necə oynanılır?
Totalizator maraqlı oyun növüdür mən də bir neçə dəfə oynamışam. Əsasən futbol totalizatoru olur verilən matçların nəticələrini proqnozlaşdırırsan. Adi mərclərdən fərqi odur ki birdən çox matçı qabaqcadan təxmin etmək lazımdır və qazanc daha böyük olur. Qaydaları sadədir hər matç üçün üç variant var ev sahibi qalib gəlir, qonaq qalib gəlir, heç-heçə. Nə qədər çox düz təxmin etsən o qədər çox qazanırsan. Ən yaxşı mostbet totalizator təcrübəsi üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet totalizator səhifəsinə baxasan orada həm qaydalar həm də taktikalar yazılıb. Mən kiçik məbləğlərlə başlayıram bəzən uduram bəzən uduzuram şans işidir ama statistikaya baxmaq lazımdır.