Mostbet rəsmi mobil versiyası yavaş işləyir

Для свободного общения на разные темы. Пользователям можно создавать новые ветки на любые темы (кроме запрещенных Правилами Форума). Данный подраздел не будет строго модерироваться (удаляется только спам). Модератор, если сочтет нужным, имеет право удалить любую ветку без предупреждений и объяснений.
Ответить
Dubrov

Mostbet rəsmi mobil versiyası yavaş işləyir

Сообщение Dubrov »

Axşamlar. Mən mostbet ufficiale versione mobile istifadə edirəm. Telefonumda brauzerdən sayta girirəm. Son bir neçə gündür çox yavaşdı, mərclər gec açılır. Bəzən səhifə yenilənmir. İnternetim yaxşıdı, digər saytlar sürətlidi. Bəlkə mobil tətbiq daha yaxşı işləyir? Tətbiqi yükləməyə dəyərmi? Proqramda da belə problem olurmu? Kimsə hər ikisini sınayıbsa, fikrini yazsın. Təşəkkürlər.
Dovelils

Re: Mostbet rəsmi mobil versiyası yavaş işləyir

Сообщение Dovelils »

Salam. Səni başa düşürəm, bu vəziyyət bezdiricidi. Mostbetin mobil versiyası bəzən həqiqətən də ləngiyir – ya server yüklənir, ya da brauzerin keşi dolur. Mən özüm də eyni problemi yaşamışam. Sonra mobil tətbiqi yüklədim və fərqi gördüm. Tətbiq qat-qat sürətlidi, heç donma olmur, bildirişlər gəlir. Qurulumu isə rəsmi saytdan apk olaraq edirsən.

Tətbiqdə heç bir yavaşlama yoxdur, çünki o, telefon üçün optimallaşdırılıb. Həm də provayder bloklamalarından təsirlənmir. Əgər brauzer ləngiyirsə, tətbiqi sına. Doğru versiyanı bu linkdən yüklə: mostbet ufficiale versione mobile Qurulumdan əvvəl parametrlərdə "naməlum mənbələr" icazəsini aç. Mən çox razıyam, tövsiyə edirəm. Brauzer yalnız tətbiq qurulmayanda işlədirəm. Sən də sına, peşman olmazsan. Uğurlar.
Ответить