Mostbet black friday aksiyasından faydalanan varmı
-
galexanders
Mostbet black friday aksiyasından faydalanan varmı
Dostlar, mən Mostbet-də bir neçə ildi oynayıram, hər il black friday vaxtı böyük endirimlər və bonuslar olur deyə eşitmişəm. Bu il mostbet black friday aksiyası olacaq? Nə kimi bonuslar verirlər? Adətən depozitə bonus olur, yoxsa pulsuz mərclər? Şərtləri ağırdı? Kimsə keçən illərdə iştirak edibsə, təcrübəsini bölüşə bilər? Mən fürsəti əldən vermək istəmirəm, əgər yaxşı bonus varsa, depozit edim. Bir də bu aksiyalar nə vaxt başlayır, dəqiq tarix bilən varmı? Cavablarınızı gözləyirəm.
Re: Mostbet black friday aksiyasından faydalanan varmı
Salam, mən də Mostbet-də uzun müddətdi oynayıram, black friday aksiyaları həqiqətən çox sərfəli olur. Mostbet black friday adətən noyabrın sonunda, qara cümə günü başlayır və bir neçə gün davam edir. Keçən il mən iştirak etmişdim, depozitə 100% bonus verdilər, üstəlik də pulsuz mərclər əlavə etdilər. Bəzən də kazino oyunlarında pulsuz fırlatmalar olur. Şərtlərə gəlincə, adətən bonus məbləğini bir neçə dəfə çevirmək lazım olur, bu normaldı, digər vaxtlardan fərqli deyil. Bu il də oxşar aksiya olacağını gözləyirəm, adətən emailə bildiriş gəlir. Sən də Mostbet-in sosial media hesablarını izlə, orada yenilikləri paylaşırlar. Fürsəti əldən vermək istəmirsənsə, noyabrın sonuna hazır ol. Mostbet black friday aksiyasını gözlə, mən də qatılacağam.